ik wil graag de Pns spa behandeling aanbieden, hoe werk ik hiermee ?

Info:

SPA Soak: is vervaardigd van de meest gecertificeerde biologische ingredienten. Deze combinatie creeert een krachtige, maar toch milde ontgiftingskuur. Het is vol van polysachariden die helpen de huid te scherpen en actieve antioxidanten om de huid van vrije radicalen te ontdoen. SPA Soak reinigt en verzacht de handen, voeten en het lichaam.

 

SPA Mask: Dit masker is op basis voedt diep terwijl het tekenen van onzuiverheden wegtrekt. Deze onzuiverheden kunnen onze huid beroven van een stralend, gezond uitziende huid. geformuleerd met gecertificeerde biologische ingredienten. PNS Spa Mask herstelt de natuurlijke hydratatie van de huid en geeft een intens diepe voeding. Perfect voor handen, voeten en lichaam.

SPA Scrubis vervaardigd van de meest gecertificeerde biologische ingredienten en olien.  Het is rijk aan mineralen zoals ijzer, calcium en fosfor dat onze huid hunkert. Scrub brengt een geweldige plaatselijke behandeling om te hydrateren en te kalmeren van een rood gekleurd of zonverbrande huid.  Het is vol van polysachariden die helpen de huid te scherpen en actieve antioxidanten om de huid van vrije radicalen te ontdoen. SPA Scrub ofwel Dode Zee zeezout reinigt en verzacht de handen, voeten en het lichaam.

SPA Soak, Mask & Scrub is verkrijgbaar in 2 verschillende maten: 60ml & 120ml.

SPA Lotion: is een lichte hand- en bodylotion met een harmonieuze geurbalans. De SPA Lotions zijn een verwennerij voor handen en lichaam. Het product is verrijkt met vitamine A en E en Aloë Vera, de huid wordt hierdoor gehydrateerd en zijdezacht. De SPA Lotion is een bijzondere lotion en is verkrijgbaar in 2 verschillende maten 

 

Werkwijze: te gebruiken in een manicurebowl, voetenbad of lig/bubbelbad:
Stap 1 uit het 4 stappensysteem:
1. SPA Soak reinigt en verzacht de handen, voeten en lichaam
2. SPA Scrub verwijdert de dode huidcellen en hydrateert de huid, waardoor deze zijdezacht aanvoelt
3. SPA Mask herstelt de natuurlijke hydratatie van de huid en voedt de huid diep
4. SPA Lotion herstelt de huid en houdt deze in conditie waardoor het glad en gehydrateerd blijft aanvoelen.

Terug naar blog