Pns deluxe Fiber gels werkwijze en info

Werkwijze:

  1. – Bereid de nagel voor zoals hoort.
  2. – Breng een heel dun laagje DeLuxe Bond aan, en laat deze even aan de lucht drogen.
  3. – Breng een strijklaag DeLuxe Fiber aan en hardt deze uit in de lamp.
  4. – Bouw hierna de nagel op met een DeLuxe Fiber kleur naar keuze zoals jij hem wilt hebben. (voor gelpolish onderlaag is een strijklaag voldoende en kan je doorgaan met de color.
  5. – Vijl de nagel in vorm en polijst de fiber met een glansvijl of breng de Top Gloss aan.

Uithardingstijd: 60seconden in de LED lamp of 90seconden in deUV lamp.

 

Kleuren: 

  • Clear - glas helder 
  • White - wit met een zacht tintje
  • Soft Pink - dekkende camouflage kleur
  • Cover Natural - dekkende camouflage kleur.

Let op: Indien een warmtevorming voelbaar is, adviseren we de Low Heat functie van jouw lamp te gebruiken, of de hand even voor de lamp leggen die aan staat,  bij nog een warmte vorming raden we aan een dun laagje DeLuxe Base te gebruik voor je begint met de fiber.

 

Met PNS DeLuxe Fiber gel creëer je dunne stevige nagels. De fiber gels bevatten kleine glasvezeldeeltjes. Deze vezels zorgen voor een optimale hechting van een zeer sterke nagel. Zelfs op problematische nagels geeft het positief resultaat.
Door de self leveling functie kan elke nagelstyliste het product verwerken in slechts één laag. Dit zal resulteren in prachtige, mooie slanke nagels die een optimale stevigheid bieden.  De gels zijn van medium viscositeit. Met DeLuxe Fiber kan je werken op de natuurlijke nagel, op tips of sjablonen. Je kan met de clear meer kleuren maken door er PNSgelpolish Color, Pigmenten of Glitters aan toe te voegen en dit goed te roeren/mengen.
 

Terug naar blog