Upper forms een blijver of een hype ?

Upper forms een blijver of een hype ?

Upper forms, we kunnen er niet meer naast zien.. 

elke gekende nagelstyliste of Educator gebruikt upper forms en ik merk dat hier nog veel vragen rond zijn. 

10 jaar geleden hadden we tips en lijm om de natuurlijke nagel van de klant te gaan verlengen, dit was onze natuurlijke habitat en we kende niets anders dan dat..

Maar dan zijn de sjablonen uitgekomen, we zagen de gekste creaties van vlindervleugels aan de lengte tot XXL stilleto's and i cant blame them..bij elke nieuwe techniek die op de markt gebracht word zullen er altijd eerst nagelstylistes mee aan de haal gaan die het uiterste uit deze techniek willen halen, noem het de durvers onder ons.. 

dit zorgt ervoor dat de eerste maanden dat sjablonen op de markt waren deze bekeken werden als " nee dat is enkel voor als je iets mega spectaculairs wil doen met de lengte " naar mate dat het nieuwe van de sjablonen af ging zagen vele stylistes in dat dit ook kan dienen voor het gewone salon werk, ja we konden hier dus ook gewoon een normale nagel mee verlengen ... en nu zoveel jaar later zijn sjablonen de nieuwe natuurlijke habitat geworden voor mening nagelstyliste..

AND THEN ITS TIME FOR A NEW ERA ...

je hoort me al komen, net zoals we vroeger de sjablonen geïntroduceerd kregen, krijgen we nu ook de upper forms voorgeschoteld met de gekste en zotste creaties en denken opnieuw menig nagelstyliste dat dit enkel voor de "zotte creaties" dient.

maar geloof me dat niets minder waar is ! 

upper forms zijn weer die stap gemakkelijker om te verlengen dan sjablonen.. ik kan je nu al op een papiertje meegeven dat binnen enkele jaren upper forms de nieuwe natuurlijke habitat van de nagelstyliste zal zijn AND I CANT BLAME YOU want upper forms zijn echt ¨%*° EASY ! 
hoowww wacht,.... upper forms zijn F/// EASY als je je hiervoor bijgeschoold hebt ! zonder bijscholing is het net hetzelfde alsof ik je nu bij een bouwwerker zet en vraag  om een nieuwe deur opening te maken ...... je weet niet waar te beginnen, welke producten/materialen je hiervoor nodig hebt en welke technische kennis er achter schuilt voor heel het gebouw instort ! 

upper forms zijn de toekomst en om nog eerlijker te zijn, de manier voor ons als nagelstyliste om meer geld per uur te verdienen want met upper forms ga je je tijd enorm verbeteren aan een nieuwe set of bijwerking. 

 

Benieuwd naar upper forms ? want BELIEVE ME IT IS A KEEPER .. volg dan nu onze training en blijf niet achter, das voor niks goed ! niet voor jezelf, niet voor je portemonnee ...

 

 

 

Terug naar blog